Liderul Uniunii Salvati Romania a specificat ca azi va fi instalat "primul cort, autorizat prin aprobare tacita", avand in vedere ca Primaria Capitalei nu a raspuns solicitarii Uniunea Salvati Romania privind amplasarea de corturi, informeaza hotnews.ro.

"Primaria Capitalei nu a raspuns solicitarii Uniunea Salvati Romania privind amplasarea de corturi. Azi voi instala primul cort, autorizat prin aprobare tacita

Voi instala luni, 26 septembrie, ora 12.00, in Piata Universitatii, primul cort destinat strangerii de semnaturi, in conditiile in care Primaria Capitalei nu a oferit niciun raspuns la solicitarea USR in acest sens.

USR a depus cererea pentru amplasarea corturilor in vederea strangerii semnaturilor necesare pentru participarea la alegerile parlamentare pe 26 august, data de la care au trecut 30 de zile.

Consideram ca solicitarea de autorizare intra sub incidenta legii privind procedura aprobarii tacite care prevede ca, dupa expirarea termenului stabilit pentru emiterea autorizatiei si in lipsa unei comunicari scrise din partea autoritatii administratiei publice, solicitantul poate desfasura activitatea, presta serviciul sau exercita profesia pentru care s-a solicitat autorizarea.

Uniunea Salvati Romania va instala luni corturi in toate sectoarele Capitalei", a scris Nicusor Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.