Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Constanta, ca organizarea alegerilor parlamentare mai aproape de sfarsitul anului creste sansele ca, la scrutin, sa se prezinte mai putini romani, exprimandu-si opinia ca, daca lucrurile ar sta asa, ar insemna ca Ciolos "face jocul PNL-ului".

Dragnea a sustinut ca 11 decembrie este o data la care sunt sanse mai mari sa ninga, conditiile meteorologice ducand la o prezenta scazuta la vot, transmite HotNews.

"Interesul nostru este ca, la alegeri, sa se prezinte cat mai multi romani si eu cred ca, cu cat mai mult inaintam cu data catre sfarsitul anului, cu atat mai mult exista sansa ca romanii sa vina mai putini la vot. 11 decembrie e o data in care vremea se poate schimba mult mai usor, sunt sanse mai multe sa ninga mai mult si romanii sa nu poata veni la vot.

Din punctul nostru de vedere, oricand hototarasc sa puna alegerile - 27 noiembrie, 4 decembrie, 11 decembrie - noi vom castiga aceste alegeri.

Am crezut si inca mai cred ca premierul Dacian Ciolos este interesat sa existe conditii bune pentru ca romanii sa se prezinte la vot. Nu cred in teoria cu minivacanta, ca le taie apetitul romanilor sa vina la vot. Cei care vor sa mearga la munte, in acea minivacanta, pot merge la munte si pe 9, 10 si 11 decembrie", a declarat Liviu Dragnea.

Presedintele PSD a mai spus ca, in cazul in care data alegerilor va fi fixata de guvern mai aproape de sfarsitul anului, ar insemna ca premierul Ciolos "face jocul PNL-ului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.