Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca un guvern in care PSD sa se regaseasca alaturi de PNL dupa alegeri nu este posibil "in nicio conjunctura politica".

Intrebata duminica, la Antena 3, daca exclude orice colaborare dupa alegerile din toamna cu PSD, Gorghiu a raspuns: "Categoric. (...) Absolut in nicio conjunctura politica. Categoric nu vorbim de niciun fel de guvern care sa includa PSD-ul alaturi de noi".

Copresedintele PNL a exclus, de asemenea, posibilitatea formarii unui guvern de uniune nationala si a afirmat ca experientele liberalilor in aliantele anterioare cu PSD au fost "toxice", relateaza Ziare.com.

"Dati-mi voie sa spun si eu un singur lucru legat de Guvernul de uniune nationala pe care il exclud, n-am spus-o acum in premiera, o tot spun de foarte multe ori (...) Experientele noastre de-a lungul timpului cu PSD au fost toxice, indiferent ce spune unul sau altul care au apreciat la un moment dat un proiect. PSD nu stie sa lucreze intr-un proiect, intr-un parteneriat cu alt partid si fostul PD a avut aceiasi experienta, si PNL... Nu poti sa mergi in parteneriat cu un partid care, trecand de resursa umana a carei analiza nu o fac acum, nu vrea decat sa preia toata puterea, nu face parteneriate pe proiecte", a afirmat Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.