Politica 5 Iulie 2016 12:00
Premierul Dacian Ciolos sustine ca in urma consultarilor de la Palatul Cotroceni pe teme iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, strategia de dezvoltare economica a Romaniei la care lucreaza Guvernul va fi un punct de plecare a discutiilor despre proiectul de tara, informeaza mediafax.

''Viziunea de dezvoltare economica pe termen mediu si pe termen lung va fi parte componenta a acestui proiect de tara. Altfel spus, proiectul acesta de tara coordonat de domnul presedinte si care va implica si partidele politice si alte institutii cu rol in acest proces de gandire va avea o abordare generala legat de ceea ce-si propune Romania pentru anii urmatori, ceea ce va defini Romania, ce vrea Romania sa dezvolte si cum vrea sa fie perceputa in Uniunea Europeana. Si acest proiect de tara va avea si o componenta economica. Ceea ce noi am propus este ca discutia pe aceasta componenta economica sa porneasca de la acest document pe care noi il vom prezenta maine si il vom supune dezbaterii publice'', a declarat prim-ministrul, citat de digi24.ro.

Seful Guvrenului a reamintit promisiunea facuta la preluarea mandatului si anume: lansarea de dezbateri pe doua teme moajore- prima legata de viziunea de dezvoltare economica a Romaniei, cea de-a doua, Romania in UE, scrie evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.