Dupa ce Ponta s-a trezit autopropunandu-se la sefia Camerei Deputatilor fara a-si consulta seful, enervandu-l din cale afara, Dragnea a ales varianta neutra pentru inlocuitorul lui Zgonea.

Astfel, in sedinta in care s-a discutat cine ar trebui sa fie propus pentru sefia Camereu Deputatilor, liderii social-democrati au decis ca nimeni, Florin Iordache urmand sa ramane presedinte interimar pana in noiembrie, cand vor avea loc alegerile parlamentare.

Mai mult, ca pentru ca mesajul sa fie cat mai puternic, PSD-istii l-au trimis la inaintare chiar pe Victor Ponta sa faca anuntul, relateaza ziare.com.

"Eu am spus inca de la inceput, daca Liviu ma sustine candidez, daca nu, nu. Liviu a venit cu propunerea sa nu fie nimeni (sustinut - n.red.). Perfect! Asa ca Florin Iordache va fi interimar la Camera pana in noiembrie (...). Eu candidez la parlamentare si sper sa ma aleaga oamenii", a declarat Ponta.

Intrebat in ce relatii se mai afla cu Liviu Dragnea, avand in vedere diferendele din ultimele zile, Ponta a spus ca "mai mult decat perfecte", adaugand ca "nu exista nicio cearta in PSD".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.