Costica Dobre, candidatul PSD Braila pentru comuna Sutesti, este inculpat in "Afacerea Grecia", fiind acuzat de proxenetism de catre procurorii DIICOT, intr-un dosar al fratelui sau Ionita Dobre, zis "Nicu Tiganu".
Potrivit listei prezentate de PSD, Costica Dobre a facut liceul agricol, este fermier de profesie si in prezent activeaza ca administrator de firma, relateaza Obiectiv.

Potrivit portalului Tribunalului Braila, Costica Dobre apare ca inculpat intr-un dosar penal inregistrat in luna noiembrie 2015, ce are ca obiect traficul de minori si are urmatorul termen 10 mai. Dosarul a fost deschis de procurorii DIICOT, in lipsa, pentru fratele acestuia, Ionita Dobre, zis "Nicu Tiganu", individ condamnat de autoritatile elene la 15 ani de puscarie, pentru trafic de persoane si tentativa de omor. Insa, odata cu "Nicu Tiganu" au fost dati pe mana judecatorilor sotia proxenetului, Dana Gabriela Dobre, 44 de ani, fratele acestuia, Costica Dobre, 42 de ani, precum si brailenii Ovidiu Feraru, 38 ani, (stabilit in Sutesti), pensionat medical, bolnav de SIDA, si Gelu Iulian Mache, 47 de ani (din municipiu), cercetati pentru infractiunile de trafic de minori, complicitate la trafic de minori, trafic de persoane, initierea unui grup infractional organizat, proxenetism si aderare/sprijinirea unui grup infractional organizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.