Copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu au declarat, miercuri, ca liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu, "nu mai are cum sa fie" , in noiembrie, premierul desemnat de PNL, exprimandu-si increderea ca acesta va castiga fotoliul de primar al Capitalei.

"Eu garantez ca domnul Predoiu va castiga Primaria Generala a Capitalei si va ramane primar general", a declarat copresedintele PNL Vasile Blaga, intrebat daca liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu ramane propunerea de premier al PNL, indiferent de rezultatul pe care il va obtine la alegerile din iunie.

La randul sau, copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat ca, fiind primarul Capitalei, Catalin Predoiu "nu mai are cum sa fie, in noiembrie, premier".

Intrebata daca isi va asuma functia de premier, in locul lui Catalin Predoiu, Alina Gorghiu a afirmat ca "toate lucrurile trebuie discutate la vremea lor", afirmand ca PNL are resurse si va avea propuneri potrivite pentru orice functie, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.