Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Generala si lider al organizatiei Bucuresti, si Valeriu Steriu, liderul UNPR, au semnat joi un protocol de colaborare pentru alegerile locale, document care prevede sustinerea candidatilor PSD de catre UNPR si liste comune pentru consilieri.

"V-am invitat astazi in aer liber pentru a semna protocolul nostru de colaborare cu UNPR, care prevede constiutirea aliantei electorale pentru Bucuresti, in vederea pregatirii alegerilor locale. (...) Eu consider ca Bucurestiul are nevoie de mai mult spatiu verde, de mai multe parcuri care sa fie ingrijite si dotate si pregatite pentru cei mici", a declarat Gabriel Firea, dupa semnarea documentului, eveniment care a avut loc in Parcul Bazilescu.

Firea a mai spus ca Bucurestiul are cu 10% mai putin spatiu verde decat restul capitalelor europene si ca va milita, daca va castiga alegerile, ca Teatrul de vara din Parcul Bazilescu sa fie renovat, scrie MEDIAFAX.

"Suntem foarte multumiti sa fim astazi impreuna si sa aratam ca ceea ce inseamna doctrina de stanga, doua partide de stanga reusesc sa genereze un proiect comun pentru cel mai mare oras al Romaniei. Este un inceput de relansare a alinatei, inceput acum patru ani", a spus, la randul sau, liderul UNPR, Valeriu Steriu.

Documentul semnat joi presupune sustinerea candidatilor PSD la primariile de sector si la Primaria Bucuresti din partea UNPR si liste comune pentru functiile de consilieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.