Presedintele PSD Liviu Dragnea declarat miercuri, referitor la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, ca nu este sigur ca Munteanu va ramane in cursa electorala, fiind al treilea candidat sustinut de PNL pentru Primaria Generala.

"As vrea sa nu comentez deocamdata pentru ca am vorbit si cu colegii mei. Am vrea sa comentam dupa ce se incheie perioada de depunere a candidaturilor pentru ca nu suntem siguri ca ramane domnul Marian Munteanu la PNL. Este a treia varianta si deja este ca in povestea cu Petrica si lupul. Asteptam si, la final, vom avea un punct de vedere. (...) A fost domnul Busoi, domnul Orban, acum au venit cu a treia varianta. Nu am de unde sa stiu, fiind deja a treia varianta suntem rezervati si poate ne intereseaza sa mai si ramana", a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus ca PSD nu o va inlocui pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Bucuresti, afirmand ca zvonul a fost lansat de liberali, precizeaza MEDIAFAX.

"Am inteles si incercarea lor disperata si ieftina de a arunca pe piata, imediat dupa ce au inceput ei discutiile pentru schimbarea candidaturii ca o schimbam si noi pe Gabriela Firea. Noi mergem in continuare cu Gabriela Vranceanu Firea", a comentat Dragnea.

Liderul PSD a mai afirmat ca a sfatuit-o pe Gabriela Firea sa discute cu bucurestenii si sa se preocupe mai putin de contracandidati. "Am inteles ca marele lor proiect pe Bucuresti suntem noi. Le uram succes. Noi avem mereu o abordare pozitiva", a conchis Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.