Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, marti, atitudinea lui Nicusor Dan fata de PNL, afirmand ca acesta s-a comportat "nu cu foarte mult respect" fata de membrii PNL pe care i-a pus pe toti in "aceeasi oala".
"In primul rand, domnia sa a spus de atatea ori ca este un om anti-sistem si pozitiile pe care le-a avut si imi pare rau ca le-a avut fata de PNL, in general, a fost de a-i baga pe toti membrii PNL in aceeasi oala si de a-i trata nu cu foarte mult respect. Partidul acesta are cateva sute de mii de membrii, 99,99% dintre ei sunt foarte cinstiti si nu se simt foarte bine atunci cand cineva face astfel de aprecieri asupra lor", a declarat copresedintele PNL Vasile Blaga, intrebat de ce PNL nu l-a sustinut pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Alina Gorghiu a negat ca Nicusor Dan a fost vehiculat de liberali pentru a-l inlocui pe Ludovic Orban, in cursa pentru Primaria Capitalei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.