Acesta si-a expus doleanta pe o platforma de socializare.

Victor Ponta reactioneaza la cazul prietenului de familie al lui Iohannis propus de presedinte ambasador in Danemarca. Fostul premier sustine ca, daca suntem toti egali in fata legii, DNA ar trebui sa ceara inceperea urmaririi penale contra lui Iohannis, pentru conflict de interese. Ulterior, Iohannis ar trebui sa-si dea demisia, iar procurorii sa-l ancheteze si pentru casa obtinuta ilegal.

"Bun - deci acum, daca suntem toti egali in Romania si daca se respecta ceea ce s-a intamplat in cazul altora, urmeaza:

1. DNA sa ceara inceperea urmaririi penale contra Dlui Klaus Iohannis pt savarsirea infractiunii de "Conflict de interese" prevazuta de Art. 301 din Noul Cod Penal deoarece "in exercitatea atributiilor de servici ... a participat la luarea unei decizii .. prin care s-a obtinut un folos patrimonial pentru o persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale sau de munca in ultimii 5 ani".

2. Tinerii frumosi si liberi care au cerut "un altfel de politica" vor iesi diseara in strada sa ceara demisia Presedintelui vinovat ( asa cum fac in aceste zile in Brazilia, Franta, etc)

3. Cu ocazia demisiei Dl Iohannis va fi cercetat penal si pentru fals si uz de fals , fapte comise in vederea obtinerii in mod fraudulos a unei case in Sibiu, asa cum a stabilit deja prin hotarare definitiva Curtea de Apel Brasov / si sigur va fi solicitat de catre ANAF sa restituie suma de 600 milioane incasata fara drept ca si chirie pentru casa obtinuta in mod fraudulos

Eu cred ca Romania este un stat de drept in care toti suntem egali in fata legii si raspundem pentru faptele noastre - sau NU?!?", scrie Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.