Gabriela Firea este noul sef al organizatiei PSD Bucuresti, in locul lui Robert Negoita.

Gabriela Firea este si principala optiune a PSD pentru candidatura la Primaria Capitalei, a anuntat marti Liviu Dragnea. Presedintele PSD a precizat ca decizia finala privind candidatura la Primaria Capitalei va fi luata dupa sondajele interne finale, cand va fi anuntat oficial candidatul, informeaza MEDIAFAX.

El a mai spus ca seful organizatiei PSD Bucuresti Robert Negoita, implicat intr-un conflict cu social-democratii din sectorul 5, si-a dat demisia din fruntea filialei. El va fi insa secretar general pe regiunea Bucuresti-Ilfov. ”A fost o sedinta scurta a Comitetului Executiv National al PSD. Tinand cont de o situatie destul de neplacuta, care a existat in organizatia Bucuresti, in ultimele zile, neavand de gand sa las sa se perpetueze asa ceva, in conditiile in care PSD are prima sansa la Bucuresti, astazi au fost luate niste decizii. Domnul Robert Negoita, astazi, a decis sa se retraga din functia de presedinte al organizatiei municipale Bucuresti si a propus-o pe doamna Gabriela Firea, ca presedinte interimar, pentru ca sansele acestei colege sa creasca, in conditiile in care, Gabi Firea, pentru noi, este prima optiune ca si candidat pentru primaria Generala a Capitalei", a declarat Dragnea.

De asemenea, liderul PSD de la Sectorul 5, Cristian Rizea, a fost suspendat din partid, iar presedintele executiv al filalei Rafael Ilie a fost exclus din partid pentru ca a facut "niste afirmatii in presa care incalca in mod flagrant Codul de conduita". "Organizatia PSD Sector 5 intentionase sa organizeze un miting impotriva unui alt coleg de partid, astazi, domnul Cristian Rizea a fost suspendat pe o perioada de sase luni din functia de presedinte al organizatiei PSD Sector 5 si conducerea interimara a organizatiei a fost preluata de doamna Ligia Moldovan, care este presedinta Organizatiei de Femei", a precizat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.