Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru rezolvarea problemei.

”Avem si o explicatie si asta il va compromite pe Ciolos, pana la urma. Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedintele de Guvern, stai cu academicianul Curaj de la Academia de Stiintele Securitatii, in acelasi Guvern, si te faci ca nu vezi ca in jurul tau este o cangrena care nu poate sa faca decat rau societatii romanesti”, a declarat Traian Basescu, la Consiliul National al MP.

Fostul presedinte a mai afirmat ca liderul UNPR, Gabriel Oprea, este ”stalpul doctoratelor” din Romania si il acuza pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru a rezolva problema celor acuzati de plagiat, scrie MEDIAFAX.

”Stalpul doctoratelor, Gabriel Oprea, pana la mai proaspatul intrat in club Busoi, sunt niste figure triste ale vietii politice romanesti, care incearca sa se defineasca a fi in grupul de elita intelectuala al tarii, iar ei sunt niste prapaditi care copie precum elevii de liceu. De regula, cand copiezi la facultate sau la liceu, te exmatriculeaza. Pe astia vad ca ii tine ministrul Curaj si nu are curaj sa transfere catre opinia publica nici macar lista completa a doctorilor din Romania, sa ia o masura, cum a vrut sa ia doamna Pruna pentru marii academicieni din puscarii. Curaj nu stie cum sa lase acest ghiveci neatins, ori acesta este un ghiveci al coruptiei intelectuale. Asta sunt oamenii astia. Nu sunt mai prejos decat cei care fura din bugetul de stat(…) Sunt niste plagiatori fara niciun Dumnezeu!”, a mai declarat Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.