Seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache a declarat, marti, la Palatul Parlamentului, ca raportul Comisiei Europene din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, ce este asteptat sa fie dat publicitatii la 27 ianuarie, va fi unul favorabil.
"(Din discutiile preliminare-n.r.) cred ca va fi un raport (MCV-n.r.) favorabil”, a declarat, marti, seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache, intrebat daca, din discutiile preliminare a reiesit ca raportul MCV care este asteptat in 27 ianuarie va fi unul favorabil.

Raportul Comisei Europene realizeaza, in mod periodic, o analiza obiectiva principalelor probleme cu care se confrunta sistemul judiciar roman, prin raportare la cele patru criterii stabilite, de comun acord cu autoritatile Statului Roman, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.