Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara "profund socat" de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca " din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura si ideologiile radicale".

"Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris. Din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura si ideologiile radicale", a scris, sambata, premierul desemnat Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Ciolos a continuat mesajul prezentand condoleante familiilor care au pierdut "persoane dragi in urma sangerosului atentat din Paris". "Condoleante familiilor lovite si putere ranitilor care se lupta sa supravietuiasca", a incheiat Dacian Ciolos, scrie MEDIAFAX.

Cel putin sapte islamisti au comis atentate sinucigase la Paris, iar altul a fost impuscat mortal de fortele de ordine, anunta autoritatile, dupa atacurile teroriste, informeaza cotidianul Le Figaro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.