Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca a luat "act de decizia procurorilor" de a clasa dosarul Revolutiei, precizand ca modalitatile prevazute de lege pentru a contesta o astfel de rezolutie sunt foarte simple si ca prima data trebuie mers pe calea contestarii.
"Am luat act de aceasta decizie luata de procurori. Astazi (luni n.r.) a fost intr-adevar o runda de discutii la Palatul Cotroceni cu un consilier prezidential, caile prevazute de lege pentru a contesta o astfel de rezolutie sunt foarte simple si clare si cred ca prima data trebuie mers pe calea contestarii asa cum este prevazuta de lege si ulterior vom vedea ce rezultat se obtine", a declarat presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Vineri, procurorii de la Parchetul Militar au decis clasarea dosarului privind Revolutia din Decembrie 1989. Ordonanta de clasare poate fi contestata la procurorul sef al Parchetului Militar si apoi la instanta, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.