Procuroii DNA fac, joi, perchezitii la biroul si domiciliul comisarului-sef al Garzii de Mediu Ialomita, Cornel Vasile, acuzat ca ar controla doua firme, facand astfel acte de comert incompatibile cu functia, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Procurorii DNA fac joi perchezitii in doua locuri din Slobozia, reprezentand sediul unei institutii publice si domiciliul unei persoane fizice, se arata intr-un comunicat DNA, precizandu-se ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in cursul anului 2015.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX ca, in acest dosar, este vizat seful Garzii de Mediu Ialomita, Cornel Vasile, acuzat de acte de comert incompatibile cu functia. Concret, acesta ar controla doua firme, una avand ca obiect de activitate salubrizarea, iar cealalta diverse.

Astfel, anchetatorii perchezitioneaza biroul de la Garda de Mediu Ialomita, dar si domiciliul comisarului sef din Slobozia. In acest dosar nu a fost cauzat vreun prejudiciu material, au mai aratat sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.