Premierul Victor Ponta a venit, luni, la sedinta BPN al PSD, fara sa se sprijine pe carje, spunand ca i s-a luat o greutate de pe umeri si poate sa mearga mai usor, refuzand sa precizeze cand va pleca in Turcia, pentru o noua interventie medicala.

"Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot sa merg mai usor", a spus Ponta, intrebat de ziaristi in legatura cu faptul ca nu mai merge in carje. El nu a vrut sa ofere explicatii in legatura cu starea sa de sanatate si cu posibila plecare in Turcia, pe motiv ca nu are legatura cu PSD.

Joi, intr-o emisiune tv, premierul Victor Ponta a precizat ca este posibil sa plece in Turcia pentru cateva zile, pentru o noua interventie chirurgicala la genunchi, situatie in care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar, scrie mediafax.

"Este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta", a declarat Victor Ponta, la Romania Tv.

Premierul a precizat ca "daca vor fi cateva zile de absenta, evident e vicepremierul Oprea care ma suplineste fara niciun fel de problema". Victor Ponta a spus ca de data aceasta nu va mai fi vorba de cateva saptamani de repaus, ci doar de cateva zile. "Cei care au mai avut probleme cu meniscul stiu ca in cateva zile, de data asta lucrurile sunt bine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.