Premierul Ponta, care a renuntat la functia de presedinte PSD, a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca se simte foarte bine in calitatea de simplu membru al PSD si ca este "deja un membru ca domnul Iliescu si domnul Nastase", subliniind ca are sprijinul coalitiei ca prim-ministru.

"Ma simt foarte bine, sunt deja un membru ca dl. Iliescu si dl. Nastase, va dati seama?!", a declarat Ponta, intrebat cum se simte ca simplu membru de partid.

Victor Ponta a subilniat, totodata, ca se bucura de sprijinul coalitiei pentru continuarea guvernarii. "Am avut sedinta cu liderii coaltiei, am discutat ce avem de facut saptamana aceasta la Guvern si din punctul meu de vedere exista tot sprijinul pentru ca tot programul Guvernului sa-l ducem mai departe la indeplinire", a aratat Victor Ponta.

El a adaugat ca pozitia Rovanei Plumb ca presedinte interimar este statutara si legitima, iar situatia retragerii sale din fruntea PSD nu a fost ambigua, subliniind ca partidul trebuie sa fie unit, scrie mediafax.

"Nu a fost niciun moment nicio problema ambigua. Si Liviu (Dragnea - n.r.), si toti ceilalti, toata lumea, stiu un singur lucru: ca PSD cand e unit, castiga. Daca nu e unit, pierdem. Si toata lumea va fi unita. Indiferent de pozitia pe care o ocupam in PSD, echipa e unita si mergem inainte", a sustinut Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare. El si-a anuntat duminica retragerea din functia de presedinte PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.