La sediul PNL, unde s-a desfasurat sedinta saptamanala a liderilor partidului, a avut loc un incident cu o persoana invalida, care s-a recomandat revolutionar si i-a cerut lui Vasile Blaga sa predea certificatul de revolutionar si sa dea explicatii de ce doresc liberalii sa preia puterea.

In timpul sedintei saptamanale a liderilor PNL a intrat in sediul formatiunii o persoana invalida, intr-un scaun cu rotile, care s-a recomandat a fi revolutionarul Gheorghe Zainea. Acesta striga in sediul PNL, la o portavoce, numele liderilor PNL.

La finalul reuniunii, revolutionarul a sustinut ca a fost impins cu carutul pe scarile din interiorul cladirii, el fiind insotit de o alta persoana despre care a afirmat ca este fiul sau, scrie MEDIAFAX.

Ulterior, la sediul PNL a ajuns un echipaj de politie, revolutionarul spunandu-le agentilor ca a dorit sa discute cu Vasile Blaga si Alina Gorghiu. "Am venit sa-i spun domnului Blaga sa predea certificatul de revolutionar (...) Stiu ca nu este revolutionar si poseda un certificat de revolutionar, sa-i spun sa predea acel certificat. Si sa-i spun doamnei presedinta Gorghiu sa nu mai spuna la televizor ca ei vor sa preia puterea, sa-i spun <<Dom’le, vrem sa facem bine Romaniei>>. Si s-au deranjat foarte tare ca de ce le atrag atentia si vorbesc asa", le-a spus Zainea politistilor.

El l-a acuzat pe Blaga ca ar fi facut "semn" unei alte persoane, care l-ar fi aruncat pe scari, de fata cu liderul PNL.

Totodata, el a cerut sa fie vazut de un doctor, precizand ca este operat la coloana vertebrala si ii sangereaza operatia. Ulterior, la sediul partidului a ajuns o ambulanta care l-a ridicat pe revolutionar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.