Fostul presedinte Traian Basescu i-a indemnat, miercuri, pe reprezentantii PMP sa aiba "moralul ridicat" si le-a spus, referitor la Elena Udrea, ca PMP trebuie sa sustina in continuare independenta justitie, iar "chestiunile" se clarifica in instanta, au declarat surse din PMP.

Potrivit surselor citate, dupa ce s-a instalat in biroul sau amenajat in sediul PMP, Basescu a vorbit cu liderii PMP despre situatia partidului, care se afla intr-un "moment dificil", dupa retinerea de catre DNA a Elenei Udrea. "Nu stiam ca vine domnul Basescu, ne-am trezit cu dansul la partid", a precizat un lider al PMP.

Potrivit surselor citate, Traian Basescu le-a spus celor prezenti ca trebuie sa aiba moralul ridicat atat ei, cat si membrii de partid si ca "PMP trebuie sa ramana ferm angajat pe lupta dusa pe consolidarea justitiei si independenta justitiei si chestiunile se clarifica in instanta".

Biroul lui Traian Basescu, amenajat in sediul PMP, are mobilier, televizor si un ceas mare, aici fiind depozitata si arhiva fostului presedinte, pe care o avea in strada Modrogan, la sediul PDL, au mai precizat sursele mentionate.

Vicepresedintele PMP Clement Negrut a declarat pentru MEDIAFAX ca Traian Basescu "va veni cand va dori" la PMP , adaugand ca fostul sef al statului are nevoie de liniste. "Domnul presedinte Basescu s-a instalat in biroul domniei-sale. Domnia-sa are nevoie de liniste, iar noi avem nevoie de domnia-sa. A venit la PMP si am discutat despre partid si despre parteneriatul PMP cu domnia-sa", a precizat Negrut.

Intrebat daca Basescu va veni de acum incolo in fiecare zi la PMP, Clement Negrut a raspuns: "Domnia sa (Basescu-n.r.) isi face programul, nu-i spunem noi. Cand va dori, va veni la partid".

Elena Udrea a anuntat inca de anul trecut ca PMP i-a amenajat un biroul lui Traian Basescu in care acesta urma sa se mute dupa ce nu mai era presedinte al Romaniei. Reprezentantii PMP l-au asteptat, inainte de Craciun, pe Basescu sa vina sa-si preia biroul, insa fostul presedinte al Romaniei a transmis la acea data ca nu are asa ceva in program.

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.