Presedintele Frantei, Francois Hollande a declarat, marti, in declaratia de presa comuna cu presedintele Romaniei, ca este important faptul ca Klaus Iohannis se afla la Paris, si a adaugat ca este un factor de unitate pentru Romania, la ora actuala.

Francois Hollande i-a multumit lui Klaus Iohannis ca a facut prima sa vizita la Paris, si ca a venit pe 11 ianuarie, la manifestatia de solidaritate impotriva terorismului, dupa atentatul de la Charlie Hebdo.

Hollande a mentionat ca acest gest arata relatiile solide intre cele doua tari, bazate pe istorie, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Frantei a aratat ca istoria trece "si prin limba", pentru ca Romania este o tara francofona, limba franceza fiind foarte privilegiata. "Ii multumesc domnului presedinte pentru acest lucru", a spus el.

"Este important sa il avem domnul presedinte aici, care este un factor de unitate pentru Romania, la ora actuala", a tinut sa mai transmita presedintele Hollande.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.