Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat, sambata, ca a discutat in cursul zilei cu premierul Ponta si ca acesta i-a comunicat faptul ca doreste "lipirea", din nou, a Departamentului de Energie la Ministerul Economiei si numirea unui ministru politic.

"Am discutat, astazi, cu prim-ministru Ponta despre ceea ce urmeaza.Mi-a comunicat ca isi doreste un nou concept : lipirea, din nou, a departamentului de energie la ministerul economiei si numire a unui ministru politic", a precizat Nicolescu pe contul sau de Facebook. El a aratat ca i-a multumit lui Ponta pentru ca i-a dat sansa sa faca ceva pentru Romania in ultimele 10 luni si i-a comunicatca nu il intereseaza nicio alta functie publica in Romania.

Nicolescu a mai spusca l-arugat pe Ponta sa continue reformele incepute in energie: finalizarea strategiei energetice intrata in ultima sa faza, imbunatatirea eficientei companiilor de stat, cresterea transparentei si a integritatii, depolitizarea sectorului, atragerea tinerilor in administratia care gestioneaza sectorul energetic.

"Un lucru e cert :voi continua ca presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene de Reglementare in Energie (ACER), mandatul pe care l-am primit de la Consiliul UE expirand in anul 2016. Aceasta pozitie nu are niciun fel de legatura cu sistemul de administratie din Romania", a mai spus Nicolescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.