Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, ca vacanta pe care Victor Ponta a petrecut-o in Dubai dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale nu i-a facut bine acestuia, el aratand ca Ponta trebuie sa faca o analiza despre acest episod, ca si despre modul in care isi vede viitorul politic.

"Nu i-a facut bine (vacanta in Dubai, n.r.), orice am spune si oricum ne-am pozitiona fata de acest episod. Nu i-a facut bine, dar este o chestiune pe care dansul trebuie sa si-o analizeze, asa cum sunt convins ca isi face o analiza cu privire la propriii pasi si la modul in care isi vede viitorul politic imediat", a spus Geoana.

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai, au declarat anterior surse oficiale. In acelasi timp, surse aeroportuare au precizat pentru MEDIAFAX ca premierul a fost condus de catre protocolul companiei aeriene pe un traseu special, catre o iesire laterala, nu catre terminalul principal de sosiri sau salonul oficial, procedura folosita in anumite situatii.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru cateva zile, in Abu Dhabi, Realitatea TV transmitand o fotografie cu Ponta si omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, si precizand ca imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sambata spre duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.