Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, ca tandemul anuntat intre premierul Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu pentru cel de-al doilea tur al prezidentialelor reprezinta "un tandem al recesiunii si al coruptiei".

"Ceea ce observ este ca domnul Ponta, un premier care a dus economia Romaniei in recesiune, a nominalizat un fost premier care a lasat tara cu un deficit bugetar de 6% aproximativ, a facut praf banii de la BCR din privatizare, si a incarcat schema administratiei centrale cu aproximativ 150.000 de salariati. Premierul Tariceanu, astazi presedinte de Senat, a protejat coruptii din Parlamentul Romaniei tergiversand anchetele justitiei si cererile ANI. Deci, constatam ca avem un tandem Ponta - Tariceanu, un tandem al recesiunii si al coruptiei", a declarat Predoiu, potrivit MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa sedinta coalitiei, ca l-a propus pentru a-i urma in functia de la Palatul Victoria pe Calin Popescu Tariceanu, considerandu-l cea mai buna solutie. Ponta a mai precizat, ca variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, daca vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, daca vor fi probleme de securitate.

Premierul a precizat ca nu ar fi facut anunturile daca nu ar fi discutat si nu ar fi avut acceptul celor trei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.