Premierul Victor Ponta, a fost intrebat, marti, ce pozitie va avea daca liderul PMP, Elena Udrea, ar anunta ca ii ofera sprijinul pentru castigarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, el raspunzand ca il onoreaza orice vot si sprijinul oricarui contracandidat.

"Pe mine ma onoreaza orice vot, al oricarui cetatean al Romaniei si sprijinul oricarui contracandidat", a spus Ponta. El a aratat ca isi doreste sa fie votat de toti ceilalti contracandidati si electoratul acestora, scrie MEDIAFAX.

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, ca nu va negocia nimic pentru turul II al prezidentialelor, dar PMP ar putea avea in perioada urmatoare un punct de vedere legat de candidatii ramasi in competitie.

"Nu vom negocia nimic. Nu am intrat in competitia aceasta pentru a negocia ceva in turul II. Eu nu cred ca electoratul este unul de buzunar pe care-l iei si-l muti asa cum vrei tu. Le multumesc oamenilor care au votat cu mine si, din respect pentru ei, nu cred ca un electoral se poate negocia si nici nu intentionez sa fac lucrul acesta, dar as putea avea o opinie, PMP ar putea avea un punct de vedere legat de candidatii ramasi in competitie, insa daca se va intampla asa vom stabili in perioada urmatoare", a precizat Elena Udrea, dupa o sedinta a conducerii PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.