Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca este convins ca va ramane partener cu Emil Boc pana cand vor iesi din politica, adaugand ca atunci cand va fi mai liber vor "pune impreuna umarul" la crearea unui partid nou care sa devina "extrem de competitiv la alegerile din 2016".

Traian Basescu a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca relatia sa cu Emil Boc este "o constructie politica comuna", care va continua si dupa ce seful statului isi va termina mandatul.

"Sunt convins ca atunci cand eu voi fi mai liber putin o sa punem impreuna umarul la crearea unui partid nou care sa devina extrem de competitiv pentru alegerile din 2016", a mai spus Basescu, adaugand ca "parteneriatul" cu Emil Boc ramane valabil "multa vreme", cu atat mai mult cu cat ei sustin acelasi candidat la alegerile prezidentiale, respectiv Elena Udrea, scrie MEDIAFAX.

Seful statului a mai spus ca este convins ca va ramane partener cu Emil Boc pana cand vor iesi din politica. De asemenea, Basescu a afirmat ca estimeaza ca in 2016, la alegerile parlamentare, PMP "va fi un partid de 25-30%". "Daca reusiti sa va mentineti entuziasmul, estimez ca in 2016, la alegerile parlamentare, PMP va fi un partid de 25-30%", a spus Basescu.

Traian Basescu a participat, sambata, la Mamaia, la Scoala de Vara a tineretului PMP, el ajungand la reuniune in jurul orei 16.00 si purtand un tricou bleu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.