Presedintele Traian Basescu a declarat ca, daca va fi suspendat din nou, va cere prelungirea mandatului si "ii vor trimite martisoare la Cotroceni", adaugand ca nu ar vrea sa fie in pielea lui Victor Ponta, in turul doi.

"Daca mai fac una (o suspendare - n.red.), sigur le cer, pentru ca eu, cand am fost suspendat, nu am primit salariu, deci nu poate sa imi spuna nimeni ca mi-a curs vechimea. Nu mi-a curs vechimea, nu am contribuit la asigurarile sociale, la somaj, nimic. Deci acea luna si jumatate din 2012 este deja scurtare de mandat. Daca mi-ar fi dat salariu, puteau sa spuna ca m-au trimis in concediu de odihna, dar asa au fost regulile, fara salariu", a declarat Traian Basescu, la B1 Tv, potrivit mediafax.ro.

El a continuat: "Daca mai fac una (o suspendare - n.r.), vorba lui Dragnea, o sa imi trimita martisoare la Cotroceni".

Seful statului a precizat ca, daca va fi suspendat, "va fi o masura antinationala".

"Daca o fac, imaginati-va ca ii infrang la referendum, raman presedinte si cum se va desfasura turul doi, nu as vrea sa fiu in pielea lui Ponta, cu mine ramas la Cotroceni, pentru ca ar fi infrant inainte de a se defasura turul doi", a mai spus Traian Basescu.

Presedintele a vorbit si despre Calin Popescu Tariceanu, pe care l-a numit din nou "inima zglobie si inima zburdalnica", aratand ca, daca acesta isi va duce "proiectul lui Voiculescu" inainte, iar in 2 noiembrie va fi organizat si referendum de demitere si el nu va fi infrant, "cei doi, Tariceanu si Ponta vor fi infranti din turul unu si pot sa se ocupe de altceva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.