Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat, luni, dupa intalnirea cu premierul Victor Ponta, ca a stabilit cu acesta ca se va retrage din functii incepand cu 1 august, iar pana atunci se va ocupa de problemele curente ale ministerului si de rectificarea bugetara.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, dupa intalnirea cu premierul Victor Ponta, ca UDMR va stabili pana la 1 august si numele succesorului sau in functia de ministru al Culturii si vicepremier.

"Am avut, luni, o intalnire cu premierul Victor Ponta si am stabilit ca plecarea mea din Guvern sa aiba loc incepand cu data de 1 august. Pana atunci ma voi ocupa de problemele curente ale Ministerului Culturii si de rectificarea bugetara care va avea loc. Pana la 1 august, UDMR urmeaza sa stabileasca si numele succesorului meu in functia de ministrul al Culturii si vicepremier", a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, in cadrul intalnirii cu Ponta s-a stabilit si echipa de negociere a UDMR in cadrul coalitiei guvernamentale.

"Din echipa de negociere a UDMR fac parte eu, apoi e vicepresedintele politic, Borbely Laszlo, si liderii celor doua grupuri parlamentare ale UDMR din Senat si Camera Deputatilor", a adaugat Kelemen.

Kelemen Hunor, care la sfarsitul saptamanii trecute a anuntat ca va demisiona din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii, a mers, luni dimineata, la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

Kelemen Hunor anunta, vineri, ca UDMR va ramane la guvernare, dar el se va retrage din functia de vicepremier si din cea de ministru al Culturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.