Klaus Iohannis a castigat, sambata, alegerile pentru presedintia PNL, primind 1334 de voturi, din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate la congres.

Contracandidatul sau, Ioan Ghise a fost votat de 144 de delegati. Din totalul de 1519 voturi exprimate, au fost valabile 1479. 41 de voturi au fost declarate nule.

Noul presedinte al PNL a declarat ca este in masura sa confirme ca "PDL a acceptat" ca noua formatiune politica rezultata din fuziunea cu liberalii sa se numeasca PNL, scrie MEDIAFAX.

"Vreau sa va spun ceva ce nu a spus nimeni, sunt in pozitia sa va confirm ca PDL accepta ca noua formatiune sa se numeasca PNL", le-a spus Iohannis delegatilor la congresul PNL.

Propunerea de fuziune PNL-PDL a fost acceptata de catre delegatii la congres prin vot cu ridicare de mana, inregistrandu-se doar 6 voturi "impotriva" si 4 abtineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.