Politica 6 Iunie 2014 12:49
Liviu Dragnea spune ca PSD va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani, iar Congresul din toamna doar va valida aceasta candidatura si ca acest anunt e necesar pentru a nu crea confuzie in partid din cauza unor colegi care se ”auto trec” pe lista.

„Nu e vorba de cateva zile. Probabil, nu stiu, cateva saptamani, pentru ca eu nu cred ca putem lasa sa treaca vara pana sa stabilim in PSD pe cine sustinem. Organizatiile noastre au nevoie de un reper pentru alegerile prezidentiale, pentru ca altfel se uita la alti colegi care se auto trec pe tot felul de liste si nu as vrea sa apara confuzie in partid”, a spus Dragnea.

Intrebat daca stabilirea candidatului peste cateva saptamani inseamna ca acesta nu va fi desemnat de Congres, asa cum se anuntase anterior, Dragnea a spus ca nu are rost o formalizare foarte mare.

„Nu are sens sa ne formalizam foarte mult. Congresul sigur ca va formaliza candidatul, dar un anunt poate fi facut si intr-o alta structura de conducere statutara. Congresul poate sa valideze o candidatura, poate sa aprobe o candidatura”, a spus Dragnea.

Intrebat daca l-a sfatuit pe Ponta sa-si anunte candidatura mai repede, Dragnea a spus ca el nu este sfatuitor, ci camarad si prieten.

In ceea ce priveste declaratia facuta de Mircea Geoana, privind lista scurta de prezidentiabili ai PSD pe care s-ar afla si numele sau, Dragnea a spus ca in PSD nu exista liste pentru prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.