Politica 20 Mai 2014 16:27
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca daca DNA ar face retineri in aceasta perioada, ar fi acuzata de implicare in campania electorala, spunand ca il invita pe premierul Victor Ponta sa renunte la minciuna "macar acum, cand sunt vizite importante" la Bucuresti.

"Faptul ca s-ar sesiza o lipsa de chemari sau retineri pentru oameni politici nu e o motivatie neaparat electorala, dar cred foarte mult ca daca ar face arestari de oameni politici acum, ar face ca multe partide sa spuna ca DNA s-a implicat in campanie", a declarat Basescu, marti, la Palatul Cotroceni, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele a mai spus ca justitia "face foarte bine daca se protejeaza de ticalosia moltor oameni politici".

"Nu stiu daca asta este politica DNA, dar face foarte bine justitia daca se protejeaza de ticalosia multor oameni politici care au acuzat ca arestarea lor este politica, si nu pentru faptele lor. Il invit pe Victor Ponta sa renunte la minciuna macar acum, cand avem vizite foarte importante", a adaugat Traian Basescu.

Citeste si: Ponta il reclama pe Basescu la CSM pentru o "interventie BRUTALA" in justitie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.