Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca a verificat inregistrarea discutiei cu ministrul Doina Pana, la Beiu, si ca este clar ca nu i s-a adresat cu termenul de "fa".

"Dumneavoastra, multa rabdare si mult calm. Am vazut astazi ca m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pana. Nici nu bausem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fa», m-am uitat pe inregistrare si e clar ca nu am zis asa, dar nu conteaza, conteaza ca, orice vom face, unii o sa ne injure. Important este sa faceti lucruri, sunteti ministri, trebuie sa va faceti datoria si sa nu plecati urechea la cei care ne injura ca facem", le-a spus Ponta ministrilor, in sedinta de guvern, potrivit mediafax.ro.

Premierul Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Apelor, Doina Pana, au mers, marti, in satul Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate

Citeste si: [VIDEO] Premierul Ponta, catre ministrul Apelor: "Tu ce faci, fa Doina, aici?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.