Elena Udrea spune ca ii "da fiori" ideea ca dupa alegeri Victor Ponta ar putea veni la Cotroceni si Liviu Dragnea ar fi premier, iar baronii locali ar fi aparati de justitie si Romania ar ajunge "sub totala ocupatie a PSD pe urmatorii zece ani".

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Targu Mures, in fata a peste 100 de membri si simpatizanti ai Partidului Miscarea Populara, ca anul 2014 este extraordinar de important pentru Romania pentru ca "se inchide" o perioada reprezentatã de cele doua mandate de presedinte ale lui Traian Bãsescu si lumea trebuie sa se intrebe ce va urma.

Ea a spus ca in prezent Romania este "sub asaltul Victor Ponta si al baronilor locali" si ca ii "da fiori" ideea ca dupa alegerile prezidentiale Victor Ponta ar putea veni la Cotroceni si Liviu Dragnea ar fi premier, toti baronii locali ar fi aparati de justitie si Romania ar ajunge "sub totala ocupatie a PSD pe urmatorii 10 ani".

"Victor Ponta, de la masa Guvernului, e actor. E al doilea Mazare, dar vorbeste de la Palatul Victoria, nu de la Constanta. Romanii sa se gandeasca ce va fi Romania dupa 2014, daca ei nu vor veni la vot sau vor accepta sa voteze doar cei care primesc o punga de zahar, un litru de ulei, cum i-a invatat domnul Dragnea. Asa stiu ei obtina voturi, mintind sau furand", a spus Udrea.

Dupa intalnirea cu membrii si simpatizantii PMP, Elena Udrea le-a sus jurnalistilor ca a facut comparatia intre premierul Victor Ponta si Radu Mazare din doua motive: apetitul pentru spectacolul mediatic si faptul ca ii apara in fata legii pe baroni locali.

"Si domnul Victor Ponta este un sprijin pentru baronii locali, si-i asuma, si asuma tot ceea ce fac acesti baroni locali, ii apara in fata legii. In al doilea rand, pentru ca si dansului ii place foarte mult spectacolul mediatic. Domnul Victor Ponta este un mare actor de televiziune si sta toata ziua la televizor. Din pacate, este prim-ministru, ar trebui sa guverneze, nu sa presteze la televiziuni si cred ca sunt cele doua caracteristici suficient de importante ca sa tragem concluzia ca nu este un bun prim-ministru pentru Romania astazi si categoric n-ar fi un bun presedinte", a spus Elena Udrea.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.