Liderul PPMT, Toro T. Tibor, considera ca reprezentantii Jobbik ar trebui sa le multumeasca presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si premierului Victor Ponta, pentru ca, in urma declaratiilor acestora din perioada 10-15 martie, formatiunea a castigat doua-trei mandate parlamentare.
Toro T. Tibor a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca Jobbik a obtinut in Romania cateva mii de voturi, acesta fiind raspunsul comunitatii maghiare "fata de isteria creata in mod absurd si artificial de catre anumite personalitati politice", transmite MEDIAFAX.

"In Ungaria, Jobbik a obtinut 21 la suta din voturi, dar aici, in Romania, a obtinut putin peste doi la suta, cateva mii de voturi, acesta a fost raspunsul comunitatii maghiare fata de isteria creata in mod absurd si artificial de catre anumite personalitati politice. Jobbik nu a avut influenta in Transilvania. Jobbik a profitat si de oficiali din Romania care au participat la acest succes al lor. Cred ca pentru vreo doua-trei mandate, Jobbik trebuie sa ii multumeasca lui Traian Basescu si lui Victor Ponta, dar si altor politicieni care s-au manifestat foarte vocal in jurul zilelor de 10 si 15 martie", a spus Toro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.