Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca pozitia lui Traian Basescu privind politica externa a Romaniei este, in fond, cea potrivita, dar ca un defect al presedintelui strica acest efect.

Crin Antonescu a vorbit, vineri, despre pericolul reprezentat de Rusia si despre pozitia Romaniei privind conflictele din Crimeea si Transnistria.

"Cel mai important lucru se face nu in raport cu Moscova, ci in interiorul NATO si al UE pentru ca acest parteneriat militar si economic sa se realizeze. Pe fond, pozitia lui Traian Basescu e buna. Sigur ca ce nu face bine e ca, intr-o problema de o asemenea gravitate, nu se poate abtine", a declarat Antonescu, la Realitatea TV.

"Defectul lui Traian Basescu e ca nu se poate abtine sa nu faca politica mica: pana si in chestiunea asta, de a face putina politica pentru Miscarea Populara. Dupa cum, tot in acesta chestiune, nu rateaza nici domnul Ponta prilejul de a se arata un viteaz adversar al lui Traian Basescu, ceea ce e caraghios", a mai adaugat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.