Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa prezinte saptamana viitoare Parlamentului noua formula a Guvernului si ca va avea discutii in acest sens inclusiv cu UDMR, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii.

"I-am propus presedintelui ca, in locul ministrilor liberali, sa numesc ministri interimari membri actuali ai Cabinetului si ca saptamana viitoare sa merg in Parlament cu noua structura a Guvernului. Presedintele m-a asigurat ca imi va semna imediat decretele si asta inseamna ca, in cursul zilei de azi, vom avea sedinta de Guvern ca sa necontinuam activitatea atat de normal cat se poate intr-o situatie ca aceasta", a spus Ponta, la B1 TV, scrie MEDIAFAX.

El a anuntat ca va purta discutii cu UDMR cu privinta la noua formula a Guvernului, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii.
Premierul Ponta a stabilit ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL: Dan Sova -Transporturi, Nicu Banicioiu-Sanatate, Robert Cazanciuc-Relatia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pana-Munca, Mihnea Costoiu-Cultura, Titus Corlatean-Romanii de Pretutindeni.

Lista a fost stabilita de premierul Ponta si agreata de presedintele Traian Basescu, au declarat anterior surse oficiale.

Ponta a anuntat anterior ca, dupa ruperea USL, va numi ministri interimari, dintre ministrii PSD, pe locurile vacantate de PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.