Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, considera ca declaratiile privind candidatura lui Crin Antonescu la Presedintie din opozitie indica faptul ca Victor Ponta si PSD par sa fi decis ca merg mai departe in afara formulei USL, iar acum incearca sa arunce vina pe liberali.

"Declaratiile lui Victor Ponta arata cum intelege presedintele PSD, copresedinte al USL, sa raspunda efortului PNL de a rezolva aceasta criza creata oricum artificial. PNL a propus solutii rapide, PSD vorbeste de prelungirea blocajului inca 45 de zile. PNL si-a desemnat imediat ministrii pe locurile vacante, PSD amana de 2 saptamani numirea lor. PNL il aduce pe Klaus Iohannis in Guvern, PSD vine cu Daniel Constantin", se arata in comunicatul semnat de Pocora, transmite MEDIAFAX.

Ea adaaga ca PNL a propus CAS scazut si scutirea de impozit la profitul reinvestit, iar PSD cere legea amnistiei si gratierii.

"Toate actiunile lui Victor Ponta si ale PSD din ultimele saptamani arata incercarile disperate de a se opune prin orice mijloace continuarii parteneriatului cu PNL si cu oamenii sustinuti de noi in Guvern, in frunte cu Klaus Iohannis. In fata incercarilor repetate si a eforturilor PNL de a continua respectarea mandatului USL si a proiectelor cerute de romani, Victor Ponta incearca, iata, sa plaseze cu de la sine putere PNL si pe Crin Antonescu in opozitie", afirma Pocora.

Purtatorul de cuvant al PNL subliniaza ca "cetatenii au votat ca PSD si PNL sa fie impreuna la guvernare, iar Victor Ponta trimite PNL in opozitie si incearca sa ii indice drept vinovati tot pe liberali".

"De ce ii este frica domnului Ponta sa ne aiba in continuare la guvernare? De ce ii este frica sa il aiba pe Klaus Iohannis drept vicepremier? Asa cum si-ar dori sa aranjeze in Guvern ministrii PNL dupa bunul sau plac, punandu-l pe Klaus Iohannis la Finante desi acesta este pregatit pentru Interne, la fel de arbitrar Victor Ponta ar vrea sa reaseze configuratia politica si realoca, dupa propriul interes, votul romanilor", a declarat purtatorul de cuvant al PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.