Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca liderii PSD si PNL trebuie sa gaseasca o solutie la actuala criza politica, in conditiile in care "nu au fost alesi pentru scandal", iar oamenii care i-au ales asteapta de la ei sa guverneze.

Intrebat, joi, de MEDIAFAX, cum comenteaza actuala criza politica din USL, Kelemen Hunor a raspuns: "Cred ca ar trebui sa gaseasca o solutie cei doi presedinti, Antonescu si Ponta, fiindca au fost alesi impreuna, in urma cu un an si ceva, si nu au fost alesi pentru scandal".

"Oamenii asteapta, cei care i-au votat, sa guverneze. Din pacate, de o buna bucata de vreme, in aceasta coalitie uriasa se discuta despre orice, numai despre problemele oamenilor nu se discuta. Ei ar trebui sa gaseasca o solutie sa mearga impreuna fiindca asa au fost alesi, au o soarta comuna. Nu ajuta cu nimic acest scandal, nici din punct de vedere economic, nici din punctul de vedere al increderii in Guvern, in clasa politica, daca ei se cearta permanent cine ce coordoneaza, ce pozitie ocupa, daca e cu un minister mai mult sau mai putin. Sunt lucruri care sunt interesante pentru ei, pentru altcineva deloc. Cred ca este responsabilitatea lor sa gaseasca o solutie. Noi in acest moment credem ca ar fi nevoie de stabilitate guvernamentala", a declarat Kelemen.

Liderul UDMR a mai spus ca "ar fi amuzanta evolutia daca nu ar fi enervanta pentru oamenii de rand".

"Cei de la guvernare au fost investiti cu o incredere foarte mare si dezamagirea va fi la fel. Ei banuiesc ca stiu acest lucru si fiecare trage de celalalt, sa dea vina PNL pe PSD si PSD pe PNL si daca se poate amandoi pe Voiculescu", a subliniat Kelemen Hunor.

El a adaugat ca din unele semnale a reiesit concluzia ca anul economic 2014 a inceput bine in Romania si a avertizat ca o criza guvernamentala va anula orice sansa de crestere economica.

"Totul trebuie pus in paranteza daca te gandesti la binele societatii, inclusiv aceste orgolii personale si ambitii politice. Pe primul loc trebuie sa fie societatea, cetateanul, omul, fiindca pentru asta au fost alesi", a conchis Kelemen Hunor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.