Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca aparitia publica a lui Klaus Iohannis in conferinta de presa de astazi a fost "de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sange".

"Dupa parerea mea, conferinta de presa a lui Klaus Iohannis a fost de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sange. V-a spus tot, absolut tot, si nu am nimis de adaugat", a comentat Crin Antonescu, la Senat, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca nu doreste sa adauge nimic la ceea ce "complet si foarte exact a spus Klaus Iohannis", mentionand ca si premierul Ponta a "confirmat in mare masura, dupa aceea".

Despre votul in Parlament, pe noua formula guvernamentala, Antonescu a declarat ca, daca marti discutiile vor decurge normal, se va putea face o reuniune a plenului chiar miercuri, dar ca "ramane de vazut".

Crin Antonescu a mai spus ca nu are emotii privind votul in plen. "Nu avem de ce sa avem emotii, daca avem o intelegere incheiata la nivelul aliantei, pentru ca avem o majoritate de peste 70% in Parlament", a spus el.

Antonescu a aratat ca nu se pune problema unor rocade, ministerele fiind clare si a tinut sa afirme ca nu s-a discutat "suficient in sedinta USL, de vreme ce mai are loc o sedinta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.