Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca i-a comunicat premierului Victor Ponta propunerile pentru nominalizarea unor noi ministri in Guvern, respectiv mutarea acestora, iar prim-ministrul a luat act.

"Precizez ca toate aceste patru nume au fost comunicate de catre mine primului ministru si ca astept ca dupa intoarcerea domniei sale cat mai repede sa reluam activitatea guvernamentala dupa aceste numiri. Ce pozitie are primul-ministru va spune domnia sa, nu e cazul sa spun eu. Cert este ca i le-am comunicat si ca din punctul meu de vedere si dupa stiinta mea nu avem niciun fel de problema in legatura cu ele", a declarat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PNL a refuzat ca faca alte comentarii legate de acceptarea de catre Victor Ponta a nominalizarilor PNL in Guvern.

"Ce se intampla? Va fi oare numit Iohannis daca maine dimineata are loc o catastrofa mondiala, va mai fi el numit? Deci, haideti sa discutam ce exista, ce intentie, ce realitati, ce pozitii avem", a spus Antonescu, la intrebarile jurnalistilor.

El a mentionat ca Victor Ponta a luat act de propunerile facute si nu a ridicat obiectii sau nu a fost un refuz care sa genereze o criza in legatura cu vreuna dintre propuneri.

Antonescu a invitat jurnalistii sa astepte momentul in care premierul se va pronunta in privinta propunerilor PNL.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat oficial vineri nominalizarile in Guvern: Klaus Iohannis - vicepremier si ministru de Interne, Teodor Atanasiu - ministru al Economiei, Eugen Nicolaescu - ministru de Finante, Cristian Busoi - ministru al Sanatatii.

Antonescu a facut acest anunt, dupa sedinta BPN al PNL, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de cei nominalizati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.