Presedintele Traian Basescu se afla, vineri, in Germania, unde se intalneste cu presedintele Joachim Gauck si cu Hans-Gert Pöttering, fost presedinte al Parlamentului European, avand programata si participarea la "conferinta federala de presa cu jurnalistii acreditati la Parlamentul german".

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale remis vineri dimineata, presdintele Traian Basescu face in cursul zilei o vizita de lucru in Republica Federala Germania, urmand ca la ora 11.00 (ora Romaniei), la Berlin, sa participe la Conferinta federala de presa cu jurnalistii acreditati la Parlamentului german, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, seful statului roman va avea o intalnire cu Hans-Gert Pöttering, fost presedinte al Parlamentului European la ora 14.45 (ora Romaniei).

La ora 18.45 (ora Romaniei), la München, presedintele Traian Basescu se intalneste cu presedintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.