Solicitarea de ridicare a interdictiei de a parasi tara formulata de presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, cercetat de DNA pentru sase infractiuni de abuz in serviciu, a fost respinsa, vineri, de Judecatoria Constanta, fara a mai exista o alta cale de atac.

Decizia magistratilor Judecatoriei Constanta a fost pronuntata vineri dupa-amiaza, in sedinta publica.

Astfel, magistratii au respins ca nefondata solicitarea lui Nicusor Constantinescu de a-i fi ridicata interdictia de a parasi tara pentru 30 de zile.

Potrivit MEDIAFAX, decizia Judecatoriei Constanta nu mai are cale de atac.

Procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanta au anuntat, miercuri, ca Nicusor Constantinescu are interdictia de a parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

Joi, Nicusor Constantinescu a depus o solicitare la DNA Constanta pentru intreruperea interdictiei de a parasi tara pentru 30 de zile, cerere acceptata de procurorii anticoruptie, care au decis ca acesta poate parasi tara pana in 30 ianuarie, respectiv pentru o perioada de 15 zile. Potrivit reprezentantilor DNA Constanta, Nicusor Constantinescu a primit acest drept deoarece a prezentat documente din care a reiesit ca sufera de o afectiune severa si este necesar sa mearga la tratament la o clinica din strainatate.

Tot joi, Nicusor Constantinescu a solicitat Judecatoriei Constanta ridicarea interdictiei de a parasi tara pentru toata perioada de 30 de zile, pe motiv ca sufera de "o boala grava" si trebuie sa mearga la tratament in SUA, unde si-a facut programari la mai multe institute, el obtinand deja viza de la ambasada.

Conform unor apropiati ai presedintelui CJ Constanta, Constantinescu urma sa plece la sfarsitul acestei saptamani in SUA pentru a-si trata problemele de sanatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.