Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca el cheama "la un boicot general la adresa referendumului privind revizuirea Constitutiei", aratand ca textul revizuit al Legii fundamentale este "daunator pentru viata politica si toxic pentru Romania".

"Pe seama disperarii politice, proiectul de modificare a Constitutiei intra pe usa din dos in Parlamentul Romaniei, chemand la un boicot general la adresa referendumului privind revizuirea Constitutiei, un referendum pe actualul text este nu doar daunator pentru viata politica, ci si toxic pentru Romania in general", a sustinut Mihai Razvan Ungureanu, potrivit MEDIAFAX.

El a fost intrebat in ce consta acest boicot, liderul FC raspunzand ca buletinul referitor la revizuirea Constitutiei ar trebui ori sa nu fie completat, ori sa aiba un raspuns negativ.

"Vor fi doua buletine de vot, unul pentru referendum si unul pentru europarlamentare. Unul poate fi ori necompletat, ori sa aiba raspuns negativ, in conditiile in care se va pastra acest calendar cu doua zile de referendum", a explicat Mihai Razvan Ungureanu.

El a mai spus ca, incepand de luni, liderul PNL Crin Antonescu "este candidatul stangii" pentru prezidentiale.

"De ieri incepand, Crin Antonescu este candidatul stangii, nu al PNL. Nu un ipotetic candidat al dreptei daca se desparte de PSD", a adaugat Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.