Premierul Victor Ponta afirma ca va petrece Revelionul in tara, dar nu "la RA-APPS", si spera ca va avea zile linistite in continuare, asa cum a fost cele "aduse in dar de Mos Craciun", un personaj in care spune ca el crede pentru ca, altfel, nu si-ar putea convinge copiii ca acesta exista.

Intrebat de jurnalisti unde isi va petrece Revelionul, seful Guvernului a raspuns ca va ramane in tara.

"Tot aici, ca de obicei in tara si nu la RA-APPS", a spus Ponta, facand aluzie la faptul ca nu intentioneaza sa ocupe una din vilele de protocol ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat puse la dispozitia demnitarilor, transmite MEDIAFAX.

Intrebat in continuare daca mai crede in Mos Craciun, Ponta a raspuns: "Cum sa nu cred? Daca n-as crede eu, cum as putea sa-i conving pe copiii mei ca exista?".

El a adaugat ca Mos Craciun i-a adus in dar cateva zile de "foarte multa liniste de care avea nevoie" si spera ca si in perioada Revelionului sa beneficieze de o perioada linistita alaturi de familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.