Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca a luat nota de declaratia premierului si de informarea pe care i-a facut-o anterior anuntului ca este dispus sa renunte la acciza pe motorina, aratand ca nu este un lucru care sa il satisfaca, dar arata ca se poate "construi un dialog" in continuare.

"Am luat nota de declaratia primului-ministru, dar si de informarea pe care mi-a facut-o inainte de declaratie ca este dispus sa renunte la acciza pe motorina. Nu e un lucru care sa ma satisfaca, dar arata ca putem construi un dialog in continuare", a spus presedintele, in conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

"Astept revenirea premierului si voi fi gata sa continuam acest dialog", a mai spus Basescu, mentionand ca ramane pe poziția potrivit careia nu trebuie introduse accize suplimentare nici la benzina si nici la motorina.

El a mai spus ca ramane pe pozitia aceasta "in lipsa unor argumente solide" pe aceasta tema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.