Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca nu exista "Romanie debila" decat in "mintea unora", si i-a transmis, indirect, lui Crin Antonescu, ca s-ar putea trezi ca alearga singur si iese pe locul doi.

"Nu este sanatos si trebuie sa spunem mai clar ca aceste lucruri nu sunt acceptabile si, asa cum noi am fost onesti si corecti pana la capat, asteptam sa fim tratati cu respect in casa noastra, in care suntem partidul cel mare, si care suntem partidul care trebuie sa dam dovada de intelepciune dar si de fermitate", a declarat Geoana, citat de MEDIAFAX.

El a continuat: "Este o gandire gresita pe care unii si-o propun, pentru ca, alergand dupa simpatia iluzorie a unor categorii care nu il vor vota niciodata, se risca un lucru mult mai important, pierderea grosului alegatorilor USL care au votat in 2012 impotriva regimului Basescu, si pentru Uniune, impotriva crizelor, a conflictelor sterile si pentru reconstructia tarii. Nu exista Romanie debila decat in mintea unora. Cu o astfel de lipsa de incredere in propria tara si intregul popor, sa nu se trezeasca cumva unii ca alearga singuri si ies pe locul doi".

Intrebat de jurnalisti cum vede declaratiile lui Mircea Geoana, Crin Antonescu a raspuns: "Domnul Mircea Geoana a dat aceasta declaratie si aceasta declaratie poate fi reformulata, cred ca veti fi de acord cu mine, si altfel: PSD nu-si permite sa se tina de cuvant. Asta este parerea domnului Mircea Geoana, nu comentez".

El a fost intrebat daca, in situatia in care PSD nu si-ar tine promisiunile, PNL ar avea un motiv suficient pentru iesirea de la guvernare.

"Eu nu am afirmat acest lucru, eu am reformulat, am tradus declaratia vitejeasca a domnului Geoana. Atata tot (...) in momentul in care cineva incalca un acord politic in partile sale fundamentale, evident ca acordul nu mai exista, dar eu stiu sa fac deosebire totusi intre PSD si domnul Geoana, intre diverse epoci din viata domnului Geoana, asa ca nu sunt alarmat de aceasta declaratie
", a spus presedintele PNL.

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.