Deputatul PDL Elena Udrea i-a raspuns, joi, lui Mircea Geoana, care spunea referindu-se la posibila ei candidatura la prezidentiale ca "Romania nu este pregatita pentru orice femeie" la prezidentiale, Udrea aratand ca Romania nu este pregatita "nici pentru orice barbat, dovada alegerile din 2009".

Intrebata cum comenteaza declaratia lui Mircea Geoana care spunea despre candidatura Elenei Udrea la prezidentiale ca "Romania nu este pregatita pentru orice femeie", Elena Udrea a precizat pentru MEDIAFAX: "Cum nici pentru orice barbat. Dovada: alegerile din 2009".

Udrea a facut trimitere la alegerile prezidentiale din 2009, cand Mircea Geoana a pierdut in cursa pentru functia de presedinte al Romaniei.

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, joi, comentand ideea unei candidaturi a Elenei Udrea la alegerile prezidentiale de anul viitor, ca Romania este pregatita pentru o femeie in functia suprema in stat, dar nu pentru "orice femeie", el aratand ca in asta consta dificultatea pe care Udrea o are.

Citeste si: Geoana, despre candidatura lui Udrea: Romania nu e pregatita pentru orice femeie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.