Liderul PSD, premierul Victor Ponta a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta si adaugand ca el personal va avea grija "sa fie pace".

"De la mine nu vor mai auzi (romanii-n.r.) nicio declaratie de tensiune in USL. Din punctul meu de vedere, stabilitatea guvernarii si a USL pana in 2016 este mai importanta decat eventuale declaratii care sa faca rating (...) Eu nu sunt stapanul nimanui, de cand s-a desfiintat sclavia nu mai este nimeni stapan pe nimic. Din punctul meu de vedere si al PSD nu exista decat o dorinta foarte clara de dialog si de colaborare si sunt convins ca asta o sa se intample pana in 2016", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca presedintele Traian Basescu profita intotodeauna atunci cand este scandal, astfel ca, in calitate de prim-ministru, va avea grija sa fie "pace".

In ultima saptamana, liderii PNL si PSD, infrunte cu Crin Antonescu si Victor Ponta, au lansat o serie de acuzatii publice reciproce, vorbind inclusiv de riscul ruperii USL si al caderii Guvernului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca Victor Ponta ar trebui sa se hotarasca daca ii mai sustine candidatura la prezidentiale, liberalul precizand si ca, daca USL se rupe, Ponta ar trebui sa demisioneze din functia de premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.