Parlamentarii PDL au parasit, marti, sedinta plenului reunit, dupa ce le-a fost respinsa propunerea de a fi scos de pe ordinea de zi proiectul de hotarare privind constituirea comisiei speciale parlamentare privind Rosia Montana.

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a spus ca PDL doreste retragerea acestui punct de pe ordinea de zi deoarece o astfel de comisie "excede" prevederile regulamentare.

Potrivit MEDIAFAX, la vot, solicitarea PDL a fost sustinuta de doar 53 de parlamentari, in timp ce 320 au fost impotriva, iar 18 s-au abtinut.

Toader a aratat ca PDL nu va participa nici la dezbaterea constituirii acestei comisii speciale privind proiectul Rosia Montana si nici nu va avea membri in aceasta comisie.

La discutarea subiectului privind constituirea comisiei speciale, parlamentarii PDL au parasit sala de plen a Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.